Ledeninfo

Leden van ijsclub Togearre Fierder,

Zoals jullie allen hebben meegekregen wordt er een koufront met de nodige vorst verwacht. Dat is mooi! En nog mooier, schaatsen mag!

En wat zou het toch prachtig zijn, eindelijk weer eens baantje te kunnen trekken op onze mooie ijsbaan!

Van al onze leden betaalt het overgrote deel de contributie automatisch. Zijn we erg blij mee. Daarnaast is er nog een aantal leden dat ieder jaar de contributie contant betaalt. Vanzelfsprekend zijn we daar net zo blij mee. Maar omdat we momenteel met de corona pandemie toch in een wat vreemde tijd leven, en we graag allemaal gezond willen blijven, met zo weinig mogelijk ‘niet noodzakelijke’ contacten, hebben we bij deze groep een briefje in de bus gedeponeerd, met het verzoek om n.a.v. voornoemde reden, ook automatisch te gaan betalen. Langs deze weg willen wij jullie vriendelijk verzoeken dat in orde te gaan maken. Het mooist zou zijn voordat de ijsbaan open gaat. Dat maakt het voor ons als bestuur wat inzichtelijker en eenvoudiger. Namens het bestuur alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Nieuwe leden zijn welkom!

Tot slot, het bestuur is druk bezig met de baan, en voorbereidingen, om hopelijk weer te kunnen genieten van onze ijsbaan! Laat Koning Winter maar komen.

We houden jullie hier op de hoogte

Met de vriendelijke groeten,
Het Bestuur IJsclub “Togearre Fierder”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *